JetPeel mini – estetičarski

Učinite svaku kožu blistavom I lepom – s najjednostavnijim elemenata – vazduhom i vodom. JetPeel tehnologija čisti upotpunost pore –100%, uz pomoć mikrokapljica visoke energije koje su sačinjene od vitamina ili hijaluronske kiseline, vrši se trans dermalna aplikacija vitamina duboko u kožu, čime se osigurava savršen rezultat liječenja bez nuspojava i bez potrebe za periodom oporavka.

Probajte JetPeel – bićete impresionirani!

Opis

JetPeel mini – jedinstvena efikasnost

JetPeel mini se može efikasno koristiti za mnoge dermatološko – kozmetičke probleme. Za neinvazivnu hidrataciju bez premca, za obogaćivanje kože neophodnim nutijentima, za TDA prekopotrebnim vitaminima, za istovremeno dubinsko čišćenje, hidrataciju i piling, kao I za povećanje efikasnosti drugih tretmana …

Glavne prednosti – kratak period otplate

JetPeel mini nudi širok asortiman usluga koje možete pružiti Vašim klijentima bilo da se radi o ekskluzivnim JetPeel tretmanima ili da se radi o osnovnim tretmanima u koje uključujete JetPeel sistem u svakom slučaju povećaćete značajno kvalitet Vaše usluge koji će imati novu višu vrednost, ali što je najbitnije Vaši klijenti će biti prezadovoljni sa Vašim uslugama. JetPeel mini  pogodan je za sve tipove kože, tokom cele godine. JetPeel mini omogućava personalizovane programe lečenja/tretmana sa jedinstvenim i optimalnim rezultatima i na zadovoljstvo pacijenta. Izvanredna tehnologija koja daje brz povrat ulaganja. Svestranost i jednostavnost korištenja čine JetPeel TM mini jedan do uređaja koji donosi najveće koristi i za pacijenta i osoblje.

Zašto uzeti JetPeel mini

Zato što je bez premca u polju kozmetičke primene, zato što je naučno dokazan I sa dokazanim rešenjima. Poznati izvrsni kvalitet Izraelske medicinske opreme, jedinstvena garancija po FDA standardu, izvrsni rezultati lečenja, brzi povrat investicije čini JetPeel  mini najboljom rešenjem za Vaš salon ili ordinaciju.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JetPeel mini – estetičarski“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.