Tretmani

JetPeel sistem je revolucionarni uređaj dizajniran za tretiranje raznih stanja kože. Sistem koristi specijalno dizajnirane ručice kako bi kreirao subsonični dvofazni mlaz sačinjen od mikrokapljica tečnosti i gasa (vazduh, kisonik ili ugljendioksid), pri čemu je prosečna veličina kapljice 16 mikrometara, a brzina kretanja kapljica 200m/s, zbog širenja gasa dolazi do pojave krio efekta na koži pacijenta pri čemu je razlika u temperaturi između ambijetalne temperature i temperature gasa 6-9 stepeni Celzijusa. Mlaz svojim jedinstvenim fizičkim osobinama deluje na kožu na novi i potpuno drugačiji način, omogućavajući Vam da tretirate kožu sa fiziološkim rastvorom ili tečnim aktivnim supstancama.

PODOČNJACI

JetPeel poboljšava odnosno smanjuje podočnjake I razliku u boji. Sa snažnim mlazom fiziološkog rastvora I medicinskog gasa kao što je kiseonik ili CO2 poboljšavamo limfnu drenažu I oksigenizaciju ćelija.

HIPERHIDROZA

JetPeel je alternativa klasičnom injekcionom unosu botulinske kiseline u tretmanima hiperhidroze.

PRED ESTETSKI TRETMANI

Smanjite dugo vreme čekanja za sve tretmane kod kojih je neophodno koristiti Kreme sa lokalnom anestezijom. JetPeel ima mogućnost da unese Lindokain duboko u kožu I značajno smanji vreme čekanja.

IPL & RADIOFREKFRENTNI

Koristite JetPeel za piling I hidrataciju kože pre ovih tretmana kako bi poboljšali rezultate. Očišćena, glatka (iz pilingovana) koža koja je hidratizirana sprečava rasipanje energije fotona, a isto tako se radiofrekfrentna energija puno bolje se prenosi kada je koža hidrirana.

KOMEDONI & MILIA

Čišćenje komedona, poboljšavanje teksture kože, redukcija lučenja sebuma uz pomoć JetPeel tehnologije i patentiranog ručnog nastavka je potpuno bezbolno i konforno.

ZACELJIVANJE I ZARASTANJE RANA

JetPeel isporučuje neophodne i preko potrebne vitamine i peptide u post ablativnom laserskom tretmanu pri čemu pospešuje zaceljenje kože i pojačava rezultate tretmana.

MEZO TERAPIJA BEZ IGLE

Korišćenjem JetPeel tehnologije za trans dermalnu aplikaciju hijaluronske kiseline ili nekog od anti-age complex-a svojim klijentima pružamo izuzetne rezultate uz maksimalan konfor.

REGENERACIJA VLASIŠTA

Korišćenjem JetPeel tehnologije za trans dermalnu aplikaciju Minoxidil-a ili našeg specijalno razvijenog seruma kako bi sprečili opadanje kose i podstakli rast „uspavanih“ folikula.

eksfolijacija-i-piling

EKSFOLIJACIJA I PILING

JetPeel system poseduje jedinstvenu sposobnost izvođenja pilinga u više nivoa, bilo da se radi o veoma blagim pilinzima za omladinu (samo sa fiziološkim rastvorom) ili veoma agresivnim hemijskim pilingzima radi uklanjanja ožiljaka. Sa JetPeel-om svaki tretman je ugodan.

tonifikacija-i-3d-masaza

TONIFIKACIJA I 3D MASAŽA

Dodatak na klasični biološki tretman koji će u potpunosti opustiti Vašeg klijenta i izazvati pravi WOW efekan nakon tretmana.

atx-nat

ATX-NAT

Istraživačka studija sprovedena u saradnji sa Univerzitetom u Paviji, dokazala je da po završetku 6 ATX-NAT tretmana u seriji, bore su smanjene za 21%, dubina bora za 11% dok se mekoća kože poboljšava za 77% , Vidljivost mikro bora smanjena za 77,77%.

mezoterapija-bez-igle

IZBELJIVANJE

Specijalna kombinacija sastojaka, koji se ponašaju kao inhibitori pigmenta, efikasno odstranjuje „sunčane pege“,staračke pege, pri čemu daje koži jednolični svetliji ton.

oziljci-i-strije

OŽILJCI I STRIJE

JetPeel sistem omogućava postizanje jedinstvenih rezultata u borbi sa strijama i ožiljcima bilo da su upitanju stari ili mladi ožiljci.

tretman-grudi

TRETMAN GRUDI

Smanjenje strija, povećavanje elastičnosti kože, stimulacija mišiće koja dovodi do PUSH UP efekta, uklanjanje ožiljaka posle operacija.

tonifikacija-nogu-i-nadlaktice

TONIFIKACIJA NOGU I NADLAKTICE

Uz pomoć JetPeel systema koža će biti hidrirana, elastična a zbog posebne sposobnosti Sistema da smanjuje i otklanja edeme, celulit će u većoj meri biti smanjen. JetPeel mlaz takođe će stimulisati mišiće koji će uticati na tonifikaciju.

lepa-stopala

LEPA STOPALA

Naš sistem će Vam omogućiti da zalečite bolne ragade na stopalima kao i da uklonite višak kalusa sa peta, I još mnogo toga. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.