Ekonomska opravdanost – Kalkulator bruto dobiti

Pored tretmana visoke estetske vrednosti koju donosi ova tehnologija, JetPeel ima i visoku ekonomsku vrednost. Ulaganje u JetPeel sistem je visoko profitabilna i dovodi do povećanja godišnjih prihoda i do 200%, u nekim slučajevima i više.Sistem preporučujemo za poboljšanje kvaliteta usluga u salonu uz pomoć JetPeel tehnologije, od prvog dana nabavke našeg sistema tretmane treba podeliti u dve celine:

1. Osnovna Celina

To je celina koju čine Vaši dosadašnje usluge koje ste pružali klijentima kao što su: kozmetički tretmani, hemijski piling, radiotalasni tretmani, laserski tretmani, tretmani kose, hirurške intervencije… Od sada u sve njih možete uključiti I Vaš novi system JetPeel sa kojim možete veoma efikasno očistiti kožu, ukloniti šminku, izvesti masažu, linfnu drenažu itd.. Ti kratki JetPeel tretmani u trajanju od 5-10 minuta značajno poboljšavaju rezultate tretmana, naprimer tretman IPL laserom ako pre samog tretmana uradimo piling sa JetPeel sistemom površina kože će biti ravna i fotoni koji dolaze do površine kože se neće odbijati usled neravnina nego će prodirati dublje, isto tako sobzirom da u tkivu posle 10 minutnog izlaganja mlazu fiziološkog rastvora i kiseonika dolazi do popune među ćelijskog prostora sa vodom, fotoni lakše prenose svoju energiju. Isto se dešava I sa RF tretmanima.

Drugim rečima, nepostoji osnovni tretman koji ste do sada radili a da u njega ne uključite I predtretman sa JetPeel sistemom. Sobzirom da su naučne studije potvrdile značajno poboljšanje rezultata svih tretmana u kojima je uključen JetPeel system, jasno je da može doći I do povećanja cene osnovnih tretmana za 10-20% (rezultati su minimalno 30% bolji korišćenjem JetPeel Sistema). U tablici na dnu strane unesite koliko bi prosečno bilo povećanje cena Vaših osnovnih tretmana (2 do 5 eura).

2. JetPeel eskluzivni tretmani – JetPeel Celina

Pored osnovne celine, JetPeel može značajno proširiti spektar usluga koje nudite (za detaljan spisak JetPeel tretmana za lice i telo, posetite ovu stranicu.
Na primer: Klijenti koji se boje injekcija ( po statistici svetske zdravstvene organizacije je 60%) sada se može podvrgnuti mezoterapiji bez bola, tako da sada većinu lekova I aktivnih supstanci možete uneti bez igle u kožu pacijenta putem barofereze koju stvara mlaz JetPeel sistema. Za one koji su u nedoumici molimo Vas da pročitate tekst objavljen u naučnom časopisu MINERVA CHIRURGICA

JetPeel Vam omogućava da krejirate potpuno novu taktiku u pružanju kozmetičkih usluga na potpuno bezbednom, bezbolnom, efikanom i prirodnom principu. Učestalost tretmana sa JetPeel-om jednom u 5 do 7 dana tokom 6 do 10 nedelja. Nakon svkog tretmana klijent će izgledati svežije, sa dobro očišćenom kožom, sa poboljšanim tonusom, efekti limfne drenaže i poboljšane cirkulacije krvi manifestovaće se kroz uklanjanje nadutosti i promenom boje kapaka iz tamne u svetlu boju.

Svi postignuti rezultati će biti vidljivi u trajanju od šest meseci, poželjno je da klijent dođe na tretman održavanja jednom u mesec dana.

JetPeel eskluzivni tretmani

Jet Peel tretmani bez korišćenja drugih tehnika i metoda . Tretmani lica, tela i vlasišta

Broj klijenata po danu x = 195 €/dnevno
Broj klijenata u mesecu 78 x 65 = 5070 €/mesečno

 Ukupno za mesec dana: 5070 €
Ukupno za godinu dana: 60840 €

Jet Peel osnovni tretmani

Kratki JetPeel tretmani u trajanju od 5-10 minuta značajno poboljšavaju rezultate tretmana

Broj klijenata po danu x = 15 €/dnevno
Broj klijenata u mesecu 26 x 3 = 390 €/mes

Ukupno za mesec dana: 390 €
Ukupno za godinu dana: 4680 €

5460
€/mes
ili 65520
€ godišnje*

* U kalkulaciji se računa samo BRUTO povećanje prihoda. Informaciju o tačnim rashodima možete dobiti na upit.