Jetop Scalp + Hair Rejuvenation

Jetop proizvodi pomažu u aktiviranju „uspavanih“ folikula, postojećim obezbeđuje povećanu količinu hranjivih materija zbog kojih dlaka vremenom dobija na obimu.

Kategorija:

Opis

Puno lekara u Italiji i svetu koriste sa uspehom JetPeel tehnologiju, kao alternativu za injekcije, uzpomoć koga unose lekove, kao što je minoxidil.

U našim laboratorijima smo formulirali jetop, serum poslednje generacije koji objedinjuje tri dragocena sastojka biljnog porekla:

° Nar

° capixil

° redensyl

Nar ima posebna svojstva on revitalizuje kosu koja je suva, bez sjaja i zaštititi ih od okolnih zagađenja kao i zagađenja hemijskim agensima. Sok/ekstrakt od nara takođe je poznat po tome što je pun plemenitih anti-oksidanasa.

Capixil je inovativan biomimetički kompleks peptida i ekstrakta deteline. Capixil se bori protiv glavnih uzroka opadanja kose, čineći je težom i otpornijom. Ekstrakt deteline je u stanju regulisati hronične upale, a u isto vreme da deluje kao delotvoran antioksidans koji ograničava štetu uzrokovanu slobodnim radikalima koji utiču na kožu i vlasište.

Redensyl je posebna mešavina sastojaka biljnog porekla koji stimulše matične ćelije i fibroblaste,  te pospešuje rast kose i smanjuje opadanje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jetop Scalp + Hair Rejuvenation“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.