Jetpeel V3 – medicinski sistem

JetPeel V3 se može efikasno koristiti za mnoge dermatološko – kozmetičke probleme. Za neinvazivnu hidrataciju bez premca, za obogaćivanje kože neophodnim nutijentima, za TDA prekopotrebnim vitaminima, za istovremeno dubinsko čišćenje, hidrataciju i piling, kao I za povećanje efikasnosti drugih tretmana.

Opis

Jedinstvena efikasnost

U zavisnosti od gasa koji je medijum za ubrzavenje tečnosti (vazduh, medicinski kiseonik, ugljendioksid) možemo našim klijentima ponuditi još veći broj dermatoloških intervencija jedna od njegovih sposobnosti je i tretman karbofereze ili u slučaju izbora kiseonika možemo raditi sterilizaciju  dijabetičarskog stopala i poboljšati i značajno ubrzati zaceljivanje.

Glavne prednosti – kratak period otplate

JetPeel TM V3 nudi širok asortiman usluga koje možete pružiti Vašim klijentima bilo da se radi o ekskluzivnim JetPeel tretmanima ili da se radi o osnovnim tretmanima u koje uključujete JetPeel sistem, u svakom slučaju povećaćete značajno kvalitet Vaše usluge koji će imati novu višu vrednost, ali što je najbitnije Vaši klijenti će biti prezadovoljni sa Vašim uslugama. JetPeel V3 pogodan je za sve tipove kože, tokom cele godine. JetPeel V3 omogućava personalizovane programe lečenja / tretmana sa jedinstvenim i optimalnim rezultatima i na zadovoljstvo pacijenta. Izvanredna tehnologija koja daje brz povrat ulaganja. Svestranost i jednostavnost korištenja čine JetPeel V3 jedan do uređaja koji donosi najveće koristi i za pacijenta i osoblje. JetPeel V3 ima značajno više mogućnosti nego JetPeel mini i samim tim Vaša ordinacija će moći da nađe još adekvatnije rešenje za svaki pojedinačni problem.

Zašto uzeti JetPeel

Zato što je bez premca u polju Dermatološko – kozmetičke primene, zato što je naučno dokazan kroz radove eminentnih hirurga, univerzitetskih profesora dermato venerologije iz Nemačke, Francuske, Italije. Poznati izvrsni kvalitet Izraelske medicinske opreme, jedinstvena garancija po FDA standardu, izvrsni rezultati lečenja, brzi povrat investicije čini JetPeel TM V3 najboljom rešenjem za Vašu ordinaciju.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jetpeel V3 – medicinski sistem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.